Mijn boek over Servië

Momenteel schrijf ik een boek over de Servische (eet)cultuur, die ik al een aantal jaar van dichtbij meemaak. Die fantastische ervaring wil ik graag met je delen. Met mijn eetverhalen en recepten neem ik je mee op reis naar Servië, door boomgaarden, langs wijnmakers en vrouwen die in reusachtige pannen roeren. Ik vertel over romige kajmak, houtovens, verse groente uit eigen tuin en het maken van kersenlikeur. Bij voordekunst.nl ben ik een crowdfundingcampagne gestart om publicatie van mijn boek te realiseren. Wil jij meehelpen met jouw bijdrage? In ruil kun je kiezen voor hele leuke en bijzondere tegenprestaties! Klik hier om mijn campagne te bekijken.

Alvast voorproeven?
Schrijf je hieronder in voor mijn culinaire mail over Servië en ontvang het familierecept voor Servische walnootkoekjes, kiflice sa orasima. Dan blijf je meteen op de hoogte met updates over mijn boek, Servische recepten en eetverhalen. Uživaj! (Geniet ervan!)