Mijn boek over Servië

Momenteel schrijf ik een boek over de Servische eetcultuur, die ik al een aantal jaar van dichtbij meemaak. Die fantastische ervaring wil ik graag met je delen. Met mijn eetverhalen en recepten neem ik je mee op reis naar Servië, door boomgaarden, langs wijnmakers en vrouwen die in reusachtige pannen roeren. Ik vertel over romige kajmak, houtovens, verse groente uit eigen tuin en het fermenteren van kersenlikeur. In november 2019 start ik een crowdfundingcampagne bij Voordekunst.nl om publicatie van mijn boek te realiseren.

Alvast voorproeven?
Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en ontvang het familierecept voor Servische walnootkoekjes, kiflice sa orasima. Dan blijf je meteen op de hoogte met updates over mijn boek, Servische recepten en eetverhalen. Uživaj! (Geniet ervan!)