Culinair wijnweekend Servië

You can find the English version here.

Tijdens dit speciale wijnweekend kun je mijn boek over Servië in het echt meemaken. Een professionele wijnmaker en ik zijn jouw gids in een kleine groep. Dit Balkanland biedt unieke wijnen, smaken en druivensoorten die je alleen hier kunt vinden. Volg de wijnroute van het Romeinse rijk en ontdek met ons de hidden gems van Servië. We laten je vijf wijnhuizen en een wijngaard zien waar je typische lokale wijnen kunt proeven, onderweg kun je genieten van het prachtige Servische landschap én ik laat je de lekkerste Servische gerechten proeven.

Tijdens de reis leg ik de link met de verhalen in mijn boek, waardoor mijn boek tot leven komt. Door deze reis te boeken heb je een onvergetelijke ervaring én help jij mee om anderen ook te laten genieten van de Servische cultuur door de publicatie van mijn boek mogelijk te maken.

Programma:
Dag 1
:
We halen je op van luchthaven Belgrado Nikola Tesla. Wijnproeverij & bites in een wijnhuis en bezoek wijngaard. Na afloop brengen we je naar je hotel. We eten samen een Servische maaltijd aan het eind van de middag of begin van de avond.
Dag 2 en 3:  
Ontbijt, bezoek van twee wijnhuizen met wijnproeverijen & bites. Na het bezoek aan de wijnhuizen eten we samen een Servische maaltijd aan het eind van de middag of begin van de avond.
Dag 4:
Vervoer naar de luchthaven van Belgrado in de ochtend.

Kosten
€ 599 per persoon

Inclusief:
– 3 hotelovernachtingen
– Bezoek aan vijf wijnhuizen, wijnproeverijen met bites & genoemde maaltijden met 1 drankje naar keuze (wijn, frisdrank of water)
– Vervoer tijdens programma zoals hierboven genoemd

Exclusief:
– Vliegticket, vervoer buiten het vermelde programma, drankjes/eten anders dan vermeld, reisverzekering.

Overige informatie
– Neem contact met mij op als je een privéreis wilt boeken.
– Extra plaatsen bezoeken kan in overleg, en voor additionele kosten.

Ja, ik wil mee!
Momenteel staan er geen data gepland.